VARIERTE ARRANGEMENTER I VAKRE OMGIVELSER

I Kjærra Fossepark og Kjærra amfiet er det avholdt er rekke arrangementer og konserter med alt fra store internasjonale aktører til mer lokalt preg. Musikk, skuespill, bryllup, fiske og samlinger og arrangementer av ymse slag står på kalenderen hvert år.

Oveweb036.jpg

KONSERTER

CC Cowboys, Smokie, Dr.Hook, Jahn Teigen, Jan Eggum, Henning Kvitnes, Dance with a Stranger, Vamp, Hellbillies, Jonas Fjeld, Åge Aleksandersen og Bjørn Eidsvåg er bare noen artister fra inn- og utland som har avholdt konserter hos oss.

20110806_180122.jpg

BRYLLUP

I Kjærra Fossepark er det avholdt er rekke arrangementer. Et av de hyggeligste er bryllup. Vi slutter aldri å glede oss over skjønnheten i vårt distrikt, noe som særlig kommer frem når vi ser en hvit brud og en flott brudgom.

Oveweb029.jpg

ARRANGEMENT

Rockemønstring, Laksefiske, foredrag, events og intimkonserter, Huldrefestival og mye mer! Kjærra Fossepark er åpen for mange typer arrangementer, så som stevner, landssamlinger og friluftsarrangementer.


Ønsker du holde arrangement i Kjærra Fossepark?

 1. Avklar ønsket/aktuell dato i forhold til andre arrangement i Kjærra Fossepark, slik at det ikke blir konflikt eller overlapping som gir negative effekter for deg selv eller andre arrangører. Kontakt Lardal Servicekontor for booking.
   
 2. Nøkkel til bommen kan hentes på Lardal Servicekontoret etter avtale i forkant av arrangementet.
   
 3. Hver torsdag i fiskesesongen er det aktivitet med fiske i området. Se Kjærrategna og andre fiskeformer på nettsiden og på linker. Disse torsdagene er det mye folk, - ønsker dere litt mer fred og ro, - velg en annen dag eller en annen tid på dagen.
   
 4. Det er strøm, vann og toaletter i området.
   
 5. Dersom dere ønsker å bruke Kjærra amfi avtales dette med grunneier til Kjærrasletta på Helgeland gård
   
 6. Området skal leveres tilbake i den stand dere fikk ta dette i bruk.