I stolpehuset i Kjærra Fossepark, lørdag 27. mai
Dørene åpner fra kl. 19.00 og konserten begynner kl. 20.00

Louis Jacoby er syk og kan dessverre ikke komme på lørdag. Men fortvil ikke, god stemning skal det bli allikevel med Lars Martin Myhre som stepper inn for anledningen. Han har vært nominert til Spellemannprisen hele 7 ganger og mottatt fire priser, bl.a. Spellemannprisen for Tidenes norske hit med ”Noen ganger er det all right” m/Odd Børretzen (2001). Han har blitt kaldt «en melodiens mester» og ‘’den tekstlige underfundighetens foretrukne tonsetter.’’  

 Det blir mulighet for kjøp av drikke, snæks og grillpølser I stolpehuset. Billetter koster kr 150.- pr pers og betales ved inngangen. Vi tar Vipps og kontanter. 18 år leg.plikt. VELKOMMEN!! :)

lJ.jpg

Velkommen til en stemningsfull kveld med herlig musikk!