I sommer tar Bjørn Eidsvåg turen til noen utvalgte festivaler rundt om i landet og du kan oppleve han i Kjærra Fossepark. Med seg på veien har han en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Dette blir en glimrende anledning til å høre noen av de mest kjente og kjære låtene fra nyere norsk musikkhistorie, direkte fra mannen som skrev dem. Eidsvåg har den siste tiden konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus landet rundt. Nå er den folkekjære artisten klar for å ta musikken ut av teaterscenen og besøke de store konsertscenene igjen!

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unikformidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus. Nå kan du oppleve han på St. Hansaften i Kjærra - vi gleder oss til å se deg!

bjørn eidsvåg.png