I FosseparkEN kan man på fem ulike plasser se flotte fotografier med vintermotiv fra Kjærra.


Oveweb020.jpg

BILDER I PARK

I Kjærra Fossepark kan man på fem ulike plasser i område se fem flotte fotografier med vintermotiv fra Kjærra. Bildene er plassert slik at når en ser bildene så er motivet det samme som landskapet bak bildene. Prosjektet har vært et samarbeid mellom Kjell Harangen som har tatt bildene, Steni og stiftelsen. Steni har sponset trykking av platene som har en størrelse på 2,4 meter x 1,2 meter.

Vestfold Fylkeskommune har støttet prosjektet med kr 30 000. Det er utført en betydelig dugnadsinnsats fra stiftelsen og fra Høyt og Lavt i forbindelse med monteringen. Den offisielle åpningen skjedde i arrangement 16. juni 2016.


OM FOTOGRAF KJELL HARANGEN

- "Altetende må bli kortversjonen av det. Og jeg er nysgjerrig på det meste som har med foto å gjøre. Jeg har en slags aversjon mot motorframtrekk, og liker å ha mest mulig kontroll på fokus, dybdeskarphet og lukkertider før opptaket. Det kan ha hindret meg fra å få noen episoder eller situasjoner noen ganger fordi det har gått for seint. Det er kanskje noe som henger igjen fra den “manuelle” tiden. Uansett, den gode følelsen som kommer når opptaket er gjort etter nøye forberedelser synes jeg er bryet verdt."